Junior

Nu kör vi igång Juniorverksamhet 2023

Hösten 7 augusti - 27 september

Träningar måndagar och onsdagar 18-20

Efter mötet med ett antal juniorer den 24 april blev det bestämt att vi börjar träningen måndagen den 1 maj kl.18-20. Det var många som var sugna på att träna mer än en gång i veckan och intresset var stort för att tävla på någon av de tourer som finns i Västra Götaland. Vi bestämde att vi ska genomföra en lägerhelg på Billingen i juni och då också spela klubbkvalet till Teencup.

Som ni hör finns det en vilja hos många av våra juniorer och föräldrar att tillsammans utveckla juniorverksamheten på Billingen, vilket är väldigt roligtJ

På mötet var det fler föräldrar som erbjöd sig att hjälpa till med arbetet runt juniorerna så nu är vi minst sex personer som kommer att jobba tillsammans för att bidra till juniorernas verksamhet på Billingen.

Vi hoppas att alla våra juniorer vill vara med och träna och alla är välkomna att vara med. Vi lovar att det ska bli ett roligt år!

Vi kommer under träningskvällen den 1 maj att sätta oss ned och prata mer om hur vi ska nå ambitionen att träna två gånger i veckan och hur vi lägger upp tävlingsåret. Vi vill också lyssna på de juniorer som inte var på mötet den 24 april om vad de vill under 2023. Självklart blir det fika!

Om du har funderingar eller frågor kan du ringa till Katarina Jonsson på 0734-614277 eller maila till katarina.jonsson@skovde.se. Katarina är kontaktperson för juniorverksamheten och ansvarar tillsammans med övriga i juniorkommittén och vår Pro Andreas Ljungström för att juniorerna trivs och har det bra på Billingens GK.

Nu är vi alla väldigt taggade så nu kör vi i gång, välkomnaJ

 

Betalning görs i shop/kansli.

Kostnad för hela säsongen: 800kr.

 

Andreas Ljunsgtröm, Pro

Katarina Jonsson,  Ansvarig för juniorkommittén